Ose tausaga faigata 2020

O le a sau tala e te fia fai atu ai i le faaiuga o le Tausaga Fou a Saina 2020? Ou te fai atu, “Ua tatou feagai ma se tausaga faigata!”

I le amataga o le tausaga, o le COVID-19 na tupu faʻafuaseʻi i Saina.O Ianuari o le taimi sili lea ona faigata, ma o lenei mea na tupu i le taimi o le Tausaga Fou a Saina, o le aso malolo pisi na faafuasei ona matua filemu. Sa nonofo tagata i le fale ma fefefe e o i fafo.Na tapunia faleoloa, fale tifaga ma nofoaga faitele uma. I le avea ai o se kamupani mai fafo, sa matou matua popole foi pe o le a afaina ai le fale gaosimea i le afaina.

O le mea e lelei ai, i lalo o le taʻitaʻiga a le malo, o le faʻamaʻi i Saina na vave ona pulea, o le tele o fale gaosi na amata toe tatalaina malie i le faaiuga o Fepuari. manatu o le a toe foi le pisinisi i le tulaga masani, o le COVID na amata ia Aperila i Europa, Ausetalia, Amerika ma isi nofoaga. Ma o iina o loʻo i ai le tele o matou tagata faʻatau.

Aperila ma Me o le 2020 o masina sili ona faigata mo fale gaosi Saina uma o loʻo faʻatau atu pisinisi.E masani ona matou fa'alogo ona o le fa'aleaogaina e tagata fa'atau le tele o fa'atonuga o koneteina, o lo'o feagai ai nisi o fale ma se fa'alavelave ola.O le mea e lelei ai, e oʻo lava i taimi sili ona faigata, e leai se faʻatonuga faʻatau cancle a le matou fale gaosimea. I le masina o Me, na tuʻuina atu ai e se sui fou se faʻatonuga faʻataʻitaʻiga. O se faʻamalosiaga sili lea ia i matou.

E ui lava i se tausaga faigata tele i le 2020, o le faʻatauga a le matou kamupani ua ausia se faʻatupulaia tumau, e oʻo lava i le sili atu i le faʻatupulaia o le faʻatulagaina i le 2o19. Matou te fia faʻaalia la matou faʻafetai faʻapitoa ia matou tagata faʻatau uma mo la latou lagolago faifaipea.

I le 2021, o le a faʻaauau pea ona taulaʻi le matou fale gaosimea i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o faʻamama gaogao fale gaosi oloa, tuuto atu i le tuʻuina atu o tau-lelei ma gafatia oloa ma fofo mo le fausiaina o fale.Fa'alogo lelei!!!


Taimi meli: Feb-04-2021