Siaki le TS1000-Meafaigaluega ofoofogia! Pulea meafaigaluega malosi, suia au galuega faatino.

I le avea ai ma se tagata tomai faapitoafalegaosimea fa'amama mamafa'apitoa i fofo o le pefu sima, o le BERSI o lo'o atia'e pea ni oloa fou e tusa ai ma mana'oga o maketi ma fa'amatalaga a tagata fa'atau.TS1000, lea e sili ona fiafia i ai le toʻatele o tagata faʻatau, na matou faʻalauiloaina le faʻataʻitaʻiga fou TS1000-Tool.

O se tasi o uiga iloga o leTS1000-Meafaigaluegao lona socket socket 10A fa'atasi. E le na o se mea faigofie; o se taaloga-sui. E fa'amalosia ai le meafaigaluega lava ia i le fa'aogaina mata'ina ma fa'aluaina o se puna fa'atuatuaina mo vili mata ma isi meafaigaluega eletise. Le toe tauivi ma le tele o puna eletise poʻo seti faigata.

c6d144481377e020ba72caf01208f6e4

E le gata ai iina le faigofie. O le mafai ona ki/tapē le masini fa'amama e ala i le fa'atonutonuina o meafaigaluega eletise o se vaega e fa'aopoopoina ai se tulaga fou fou o le fa'afaigofie ma le lelei i lau galuega. Fa'atofa i le faigata o le fa'aogaina o masini eseese e lua.

 

O le 7-seconds automatic trailing mechanism o se isi mea fou e tu'u ese ai le TS1000-Tool. E fa'amautinoaina o lo'o gaogao atoa le fa'agaau fa'asui i totonu o se mataupu o sekone, fa'asaoina lou taimi ma taumafaiga.

 

I lalo o le pulou, o le TS1000-Tool o loʻo faʻapipiʻiina i se afi taʻitasi mamana ma se faiga faʻamamaina e lua. O le conicalmua'i faamamapu'eina pefu tetele e o'o i le lapopo'a, puipuia le pupuni ma le fa'atūina o le fa'avae mo le fa'amama lelei. Fa'amaoniaHEPA 13 filigaona laa loa lea i totonu e aoina mai ni vaega laiti ma sili ona leaga, ma fausia ai se siosiomaga mama ma maloloina.

 

O le tausiga o se savili ma leJet Pulse faamama masini fa'amama, lea e fa'amama ai le fa'amama ma fa'alautele ai lo latou ola. Ma lefaiga fa'aauau ato fa'alalofa'apena le fa'aogaina o le pefu ma le saogalemu ma le fa'aletonu, fa'ate'aina le gaogaosa ma le fa'alavelave e feso'ota'i ma auala masani.

 

Pe o oe o se konekarate faʻapolofesa o loʻo galue i galuega tetele poʻo se DIY e fiafia e suʻe se potu faigaluega mama ma mama, o le TS1000-Tool o le filifiliga sili lea.Faafesootai matouma iloa le TS1000-Tool ma tatala le faitotoa i le lumanaʻi o le faʻamamaina.

Taimi meli: Aukuso-24-2024